Sporta diena Jersikas pamatskolā

foto: livani.lv
foto: livani.lv

30. maijā Jersikas pamatskolā sadarbībā ar Nīcgales pamatskolu notika sporta diena „Divi zaķi ar vienu šāvienu”. Pasākums tika rīkots ar mērķi veicināt sadarbību starp skolēniem, skolotājiem un vecākiem, ziņo Līvānu novada portāls. 

Uz sacensībām katra klase bija izvēlējusies savu komandas krāsu kā atšķirības zīmi. Skolēniem bija iespēja piedalīties komandu (futbolā, tautas bumbā un riteņbraukšanā) gan arī individuālajos („Mistiskā puzles likšana”, „Trāpi, ja vari”, „Zvaigžņu metieni”, ”Tālākais lēcējs” ,Badmintona piespēles, „Slotas mešana” un 1.km. skrējiens)  sporta veidos.

Uz sporta svētkiem viskuplākajā skaitā bija ieradusies Ezerkalnu ģimene, kuri aktīvi piedalījās visās sporta disciplīnās. Savu motosportista māku parādīja Ints Ezerkalns. Sīvajā futbolā cīņā uzvaru ieguva Nīcgales pamatskolas zēnu komanda. Savukārt 1 km skrējienā uzvarēja Jersikas pamatskola.

Sorosa fonda – Latvija iniciatīvas „Pārmaiņu iespēja skolām” projekta ietvaros sporta dienas dalībniekiem tika nodrošinātas dāvanas. Paldies visiem, kas piedalījās, bija aktīvi un ieguva godalgotas vietas.


Написать комментарий