11.jūnijā sākas elektroniskā pieteikšanās dalībai NVA Mūžizglītības pasākumos nodarbinātām personām 1

No 11.jūnija Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) uzsāk elektronisku pieteikumu reģistrāciju dalībai Eiropas Sociālā fonda projektā „Mūžizglītības pasākumi nodarbinātām personām”, piedāvājot nodarbinātām un pašnodarbinātām personām papildināt un pilnveidot darbam nepieciešamās prasmes un zināšanas profesionālās pilnveides un neformālās izglītības programmās, ziņo Līvānu pašvaldības portāls. 

Pieteikties elektroniski Mūžizglītības pasākumiem var NVA mājaslapā (www.nva.gov.lv). Tie pretendenti, kuriem nav iespējas pieteikties elektroniski, savus pieteikumus varēs iesniegt klātienē NVA filiālēs nedēļu vēlāk - no 2013.gada 18. jūnija (otrdienas).

Reģistrēties un valsts atbalstu Mūžizglītības projektā varēs saņemt tikai tie strādājošie, kuri  visvairāk ir pakļauti bezdarba riskam un kam ir visgrūtāk pielāgoties darba tirgus prasībām: nodarbinātās vai pašnodarbinātās personas, kas vecākas par 45 gadiem, kā arī personas vecumā no 25 līdz 44 gadiem (ieskaitot), ja tām ir noteikta invaliditāte vai apgādībā ir divi un vairāki bērni vecumā līdz 18 gadiem, vai persona ir atzīta par trūcīgu.


Написать комментарий

nodarbinātās vai pašnodarbinātās personas, kas vecākas par 45 gadiem, kā arī personas vecumā no 25 līdz 44 gadiem (ieskaitot),
vai nebija vienkāršāk uzrakstīt - no 25 līdz 62 gadiem ... tātad gandrīz visi nodarbinātie !?