Vitālijs Azarevičš iecelts Daugavpils 3.vidusskolas direktora amatā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

11.jūnijā notikušajā Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti galīgi apstiprināja lēmumu par Daugavpils 3.vidusskolas direktores Allas Grjaznovas atbrīvošanu no amata no 1.jūlija pēc pušu vienošanās un Vitālija Azareviča iecelšanu šajā amatā.

Par piedāvāto kandidatūru balsoja visi 7 klātesošie deputāti (pats V.Azarevičs nebalsoja). Jautājuma izlemšanas gaitā deputātiem nebija radušies papildjautājumi, tāpat kā iepriekš, kad jautājumu skatīja Izglītības un kultūras jautājumu komiteja.

A.Grjaznova portālam Gorod.lv iepriekš stāstīja, ka šī gada decembrī viņa sasniegs pensijas vecumu un ir nolēmusi atstāt šo amatu, jo ir pārliecināta, ka skolas attīstībai un panākumu sasniegšanai būtu labāk, ja to vadītu jauns cilvēks, kurš zina skolas stratēģiju un turpinās iesākto.

Savukārt V.Azarevičs, kurš atkal kļuva par 3.vidusskolas direktoru, paziņoja, ka ir pateicīgs skolas kolektīvam un vecākiem par iniciatīvu un to, ka atbalstīja viņa atgriešanos skolas direktora amatā.

„Mans uzdevums ir padarīt 3.vidusskolu par vienu no labākajām pilsētas skolām. Manuprāt, skolēni un viņu vecāki to nenožēlos. Skolā ir licencētas jaunas mācību programmas, administrācija strādā ļoti labi. Uzdevumi ir skaidri, jāturpina to īstenošana”, atzīmēja V.Azarevičs.

Jāatzīmē, ka konkurss uz šo amatu netika rīkots, jo bija saņemta 3.vidusskolas darbinieku un skolēnu vecāku kolektīvā vēstule ar lūgumu direktora amatā iecelt tieši Vitāliju Azareviču.


Написать комментарий