Sieviete trīs gadus nenoņem korseti, lai iegūtu slaidu vidukli

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

24 gadus jaunā Vācijas iedzīvotāja Mišela parakstījusies uz trīs gadus ilgām mokām, lai pārspētu pasaules tievākā vidukļa rekordu, vēstī ārvalstu interneta resursi.

Mišela Kobke no Berlīnes izlēma par labu visnotaļ radikālam veidam, kā tuvināt savu augumu iedomātajam ideālam. Sieviete trīs gadus nepārtraukti ir valkājusi šauru koresti, lai tādejādi samazinātu sava vidukļa apkārtmēru līdz minimumam.

Meitene nemaz neslēpj, ka visu savu mūžu ir bijusi neapmierināta ar savu izskatu. Viņai bijis grūti samierināties, ka apkārt lidinās citas meitenes, kurām ir lapseņu vidukļi.

Ar saviem kompleksiem meitene nolēma cīnīties radikālā veidā - ciešot sāpes un diskomfortu vairāku gadu garumā. Internetā aplūkojamās bildes gan rāda, ka meitenes agrākajam viduklim nav bijis ne mazākās vainas.

Meitene kategoriski nav vēlējusies ievērot diētu, jo zinājusi, ka tā viņai nepalīdzēšot. Pretēji ģimenes locekļu ieteikumiem, viņa atteikusies lepoties ar savu toreizējo vidukļa apkārtmēru (64 cm) un raudājusi, skatoties uz sevi spogulī.

Rezultātā meitene "iekalusi" sevi šaurā korsetē uz vairākiem gadiem. Viņa pie tās tā pieradusi, ka devusies šādi tērpta arī gulēt.

Trīs gadu laikā jaunās sievietes vidukļa apkārtmērs sarucis līdz 40 cm, taču pasaules rekords (38,1 cm) vēl nav pārspēts. Jaunā būtne apgalvo, ka tagad ir ļoti apmierināta ar savu izskatu, viņas pāspārliecinātība esot tikai pieaugusi, viņa sevi mīlot un laime būs pilnīga, kad pasaules tievākā vidukļa īpašnieces gods piederēs tieši viņai.

Tikmēr ārsti kategoriski nolieguši šādu tievēšanas metodi un norāda, ka tai var būt graujošas sekas uz cilvēka veselību, jo īpaši - sirds veselību.


Написать комментарий