Gorod.lv respondentu vairākums pozitīvi novērtēja Pilsētas svētkus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar portāla Gorod.lv aptauju, šī gada Pilsētas svētkus pozitīvi novērtēja 54% respondentu.

30% aptaujāto svētki ļoti patika, 24% uzskata, ka svētki bija visai labi. 12% respondentiem svētku pasākumi ne visai patika vai vispār nepatika. 30% respondentu neapmeklēja Pilsētas svētku pasākumus.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar līdzīgu aptauju, kas tika rīkota pirms gada, iepriekšējos Daugavpils pilsētas svētkus pozitīvi novērtēja 69% aptaujāto, 12% bija daļēji apmierināti, 17% tie nepatika. Aptaujā piedalījās cilvēki, kuri apmeklēja pasākumus, jo varianta „Pasākumus neapmeklēju” nebija.

Tādējādi jāsecina, ka, ņemot vērā pasākumus apmeklējušo pilsētnieku un pilsētas viesu novērtējumu, šogad Pilsētas svētku svinības viņiem patika labāk.

Atgādināsim, ka šogad pasākumu rīkotāji solīja vērienīgus svētkus. Pilsētnieku, pilsētas vadības un pasākumu rīkotāju atsauksmes liecina, ka iecerēta augsta latiņa tika ieturēta: „Prāta vētra” bezmaksas koncertu apmeklēja teju 15 tūkst. cilvēku, neskatoties uz nelabvēlīgiem apstākļiem, arī citi koncerti pulcēja lielu cilvēku skaitu, savukārt avio šovs un uguņošana apliecināja, ka Daugavpils prot svinēt savus galvenos svētkus.


Написать комментарий