Šodien Rēzekne tiks atvērta tematiska izstāde

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

13.jūnijā plkst. 17:00 Rēzeknes Tūrisma attīstības centrā (Krasta ielā 31) tiks atvērta tematiska izstāde „Tūrisma iespējas Dagdas novadā”, kas fotogrāfijās ļaus iepazīt Dagdas apkārtni un vietas, kur vērts doties un atpūsties, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Vasara ir ceļojumu laiks, bet bieži vien nepārzinām vietas, ko varētu apskatīt tepat blakus, kaimiņos, tāpēc Rēzeknes Tūrisma attīstības centrā tiek iesākts fotogrāfiju izstāžu cikls par Latgali.

Tematiskā izstāde tapusi sadarbībā ar Rēzeknes Augstskolu un Dagdas novada Tūrisma informācijas centru, lai apkopotu plašāku informāciju par kaimiņu novadiem.

Ideja par savstarpējo informācijas apmaiņu un Latgales novadu tūrisma iespēju popularizēšanu radās Rēzeknes Augstskolas profesorei, Dr.sc.ing. Irēnai Silinevičai, tiekoties un diskutējot ar studentiem mācību procesā un studentu prakses ietvaros sadarbojoties ar Rēzeknes Tūrisma attīstības centru.

Nākotnē plānots Rēzeknes Tūrisma attīstības centrā izvietot līdzīgas nelielas tematiskas izstādes par vairākiem Latgales novadiem, veicinot labāku savstarpējo sadarbību.

Aicinām iegriezties Rēzeknes Tūrisma attīstības centrā un plašāk iepazīt gan Dagdas novadu, gan iegūt informāciju par citām tūrisma vietām. Tūrisma attīstības centrs atrodas pie pilskalna – Krasta ielā 31, Rēzeknē, tālr. 646 22222, vadītājs Mareks Grišins.
 


Написать комментарий