Rēzeknē apstiprināts papildus reiss maršrutam Nr. 5

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Kā ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls, pilsētas domes pasažieru pārvadājumu plānošanas konsultatīvā padome un pašvaldības SIA „Rēzeknes satiksme” izvērtēja dārzkopības kooperatīva „Atpūta – Griškāni” biedru lūgumu un pieņēma lēmumu pagarināt pilsētas maršruta Nr. 5 (Centrs – Vipinga – Atpūta) atiešanas laiku, informē pasažieru pārvadājumu plānošanas konsultatīvās padomes priekšsēdētājs Andrejs Rešetnikovs.

No šā gada 14. jūnija līdz 30. septembrim pilsētas sabiedriskā transporta maršruts Nr. 5 (Centrs – Vipinga – Atpūta) tiks pagarināts ar papildus reisu un aties no pieturas „Vipinga” plkst. 21.10 un no pieturas „Atpūta” plkst. 21.40.

Jūnija sākumā Rēzeknes pilsētas dome saņēma no dārzkopības kooperatīva „Atpūta – Griškāni” biedriem vēstuli ar lūgumu pagarināt pilsētas sabiedriskā transporta atiešanas laiku, lai kooperatīva biedriem būtu iespēja ilgāk pastrādāt savos mazdārziņos. Lūgums bija apspriests dārzkopības kooperatīva „Atpūta – Griškāni” biedru kopsapulcē un adresēts domes priekšsēdētājam Aleksandram Bartaševičam. Rēzeknes pilsētas domes pasažieru pārvadājumu plānošanas konsultatīvā padome un pašvaldības SIA „Rēzeknes satiksme” izskatīja iedzīvotāju lūgumu un pieņēma lēmumu to atbalstīt.

Pašvaldības uzņēmumam „Rēzeknes satiksme” uzdots nodrošināt ieviesto izmaiņu izpildi noteiktā laikā.


Написать комментарий