Francijā tirgo jaunas automašīnas par vienu eiro

foto: db.lv
foto: db.lv

Ekonomiskās krīzes nomocīts, kāds Francijas automašīnu tirdzniecības uzņēmums, lai veicinātu pārdošanas apjomus, automobiļus sācis piedāvāt par vienu eiro.

Uzņēmums Mourier klientiem par vienu eiro piedāvā jaunu Hyundai I10, kas parasti maksā 10,1 tūkstoti eiro. Automašīna par šādu cenu gan ir pieejama ar speciālu nosacījumu, vēsta The Local.

Klientam, kas vēlas automašīnu par vienu eiro, papildus jāiegādājas arīHyundai iX35 modelis, kura cena sasniedz 29,6 tūkstošus eiro.
«Otrā automašīna patiešām maksā tikai vienu eiro un nav nekādu apslēptu nosacījumu. Klients tiek pie abām automašīnām, ar kurām kopā iet tādi paši pakalpojumi kā jebkuram jaunam automobilim – piecu gadu garantija, uzlabots GPS, Hyundai klienta līgums utt.,» sarunā ar Francijas telekanālu TF1 sacīja uzņēmuma mārketinga vadītājs Filips Adments (Philippe Adment). Automašīnu skaits gan ir ierobežots.

Ekonomiskā krīze Francijā smagi skārusi automašīnu tirdzniecības apjomus. Iepriekš izskanēja, ka maijā jaunu automašīnu reģistrācijas skaits, salīdzinājumā ar attiecīgu mēnesi pērn, samazinājās par vairāk nekā desmit procentiem.

Šā gada pirmajā ceturksnī, līdz augstākajam līmenim kopš 1998. gada, pieauga Francijas bezdarba apjoms. Bezdarba līmenis valstī sasniedza 10,8%. Tāpat šā gada pirmajā ceturksnī Francija piedzīvoja recesiju, iekšzemes kopproduktam (IKP) samazinoties par 0,2%.


Написать комментарий