SC deputāti: Jaunajai Domei jāsāk strādāt

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, Daugavpils pilsētas domes jaunievēlētie deputāti apstiprināja pirmo kopīgo politisko dokumentu – atklāto vēstuli pilsētas iedzīvotājiem.

Tajā norādīts, ka pēc 2013.gada pašvaldību vēlēšanām Daugavpilī izveidojās situācija, kurā ievēlētie deputāti nevar uzsākt darbu.
Vēstuli parakstīja arī trīs deputāti no partijas „Saskaņas centrs”.

Komentējot minēto vēstuli, Daugavpils pilsētas domē ievēlētais Dmitrijs Rodionovs paziņoja portālam Gorod.lv, ka šobrīd notiekošie procesi ir jāpaātrina, jo jauniem deputātiem jāsāk strādāt. „Pilsētnieki jautā, kad sāksim strādāt, viņi vēlas redzēt rezultātu. Laiks iet, pilsētā ir pietiekami daudz dažādu problēmu, kas jārisina”, atzīmēja D.Rodionovs.

Savukārt Anatolijs Gržibovskis paziņoja, ka viņš vēstuli parakstīja šobrīd valdošās nenoteiktības dēļ: tā attiecas gan uz deputātu statusu, gan uz darba uzsākšanas termiņu. „Pēc iespējas ātrāk jāatrisina viss nepieciešamais un jāsāk strādāt. CVK ir atcēlusi lēmumu par pašvaldību vēlēšanu rezultātu apstiprināšanu Daugavpilī, balsošanas zīmes tiks caurskatītas. Visu nosaka likums, tomēr, mēs, Domē ievēlētie deputāti, arī vēlamies izmantot savas likumīgas tiesības un sākt strādāt”, teica A.Gržibovskis.

Aleksejs Nikolajevs atzīmēja, ka viņš esot solidārs ar pārējiem deputātiem jautājumā, ka jaunajam Domes sastāvam laiks uzsākt darbu, jo pārējās pašvaldībās ievēlētie deputāti jau strādā, un tikai Daugavpilī situācija ir neskaidra. „Vēlēšanas ir aiz muguras, daudzi jautā, kad sāks strādāt jauni Domes deputāti. Pilsētā ir pietiekami daudz jautājumu, kas jārisina. Ceru, ka līdz pirmdienai mums būs informācija par to, kad varēsim pildīt vēlētāju uzticētos pienākumus”, paziņoja A.Nikolajevs.

Jāatzīmē, ka Aleksandrs Samarins vēstuli neparakstīja, jo nepiekrīt tās formulējumam.


Написать комментарий