Keita Midltone kļūst par luksusa kruīza kuģa krustmāti

foto: db.lv
foto: db.lv

Kembridžas hercogiene Keita Midltone piedalījusies 735 miljonus ASV dolārus izmaksājušā kruīza kuģa Royal Princess vārda došanas ceremonijā, sasitot pret tā bortu 1,6 tūkstošus dolāru vērtu Moet et Chandonšampanieša pudeli.

Tiek uzskatīts, ka šī ir pēdējā viņas parādīšanās sabiedrībā pirms bērna piedzimšanas. Piedaloties ceremonijā princese bija tērpusies 260 ASV dolārus vērtā mētelī, kas pirkts slavenību iecienītajā dizaineru drēbju veikalā Hobbs, bet galvā nēsāja Lock & Co cepuri.
Kruīza kuģis, kuram K. Midltone devusi vārdu, pieder kompānijai Princess Cruises un tika izgatavots 2012. gada augustā. Kuģis paredzēts 3,6 tūkstošu pasažieru pārvadāšanai, kuri savos ceļojumos uz kuģa var izbaudīt augstas klases restorānus, peldbaseinus un kinoteātrus.

Kuģa vārda došanas ceremonija norisinājās, ievērojot britu tradīcijas, ieskaitot iesvētības un Karaliskā Jūras kājnieku korpusa orķestra priekšnesumu. Kembridžas hercogiene pēc vārda došanas kuģim kļuvusi par tā krustmāti. Paredzēts, ka Royal Princess savā pirmajā ceļojumā dosies 16. jūnijā. Plānots, ka kruīza kuģis galvenokārt ceļos pa Vidusjūru.

Paredzēts, ka K. Midltones un prinča Viljama ģimenē pieaugums gaidāms jūlija vidū. Jaundzimušais būs trešais pretendents uz britu troni pēc prinča Čārlza un prinča Viljama.


Написать комментарий