Domes vadība pateicās tiem, kuri rīkoja, vadīja, atspoguļoja presē, atbalstīja un apsargāja Pilsētas svētkus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nav noslēpums, ka aizvadītie Daugavpils pilsētas svētki bija vērienīgāki pilsētas vēsturē.

Piektdien, 14.jūnijā, Daugavpils pilsētas domē pateicās iestāžu un uzņēmumu pārstāvjiem, kuri rūpējās, lai daugavpilieši un pilsētas viesi lieliski pavadītu Pilsētas svētkus.

Pilsētas pašvaldības vārdā Žanna Kulakova pateicās visiem iedzīvotājiem, viesiem, svētku pasākumu dalībniekiem, atzīmējot arī vietējo plašsaziņas līdzekļu ieguldījumu svētku pasākumu atspoguļošanā. Pateicības raksti un tradicionālās Daugavpils piparkūkas tika pasniegtas gandrīz visiem plašsaziņas līdzekļiem – ziņu portāliem, laikrakstiem, radio un televīzijai. Arī mūsu portāls saņēma pateicību par radošo darbu un Pilsētas svētkos ieguldītām pūlēm.

Pilsētas vadība pateicās arī uzņēmējiem, kuriem bija veltīti šī gada svētki. Pēc pilsētas domes priekšsēdētājas vārdiem, tās esot tikai sākums, jo kopā ar Daugavpils pilsētas iedzīvotājiem mūsu pilsēta tiks attīstīta arī turpmāk.

Kopumā tika apbalvoti gandrīz 90 cilvēki, ieskaitot banku vadītājus, pilsētas māksliniekus, iestāžu un pašvaldības uzņēmumu pārstāvjus utt.

Pēc Vitālija Azareviča vārdiem, Pilsētas svētkus apmeklēja liels interesentu skaits, un tas notika ne tikai populārās mūzikas grupas bezmaksas koncerta dēļ, bet arī tādēļ, ka cilvēkus ieinteresēja Daugavpils, un mums ir, ar ko lepoties.



Написать комментарий