'Opel' modernizējis 'Insignia' modeli

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Opel" oficiāli atklājusi modernizēto "Insignia" modeļu saimi, kas plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīta rudenī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

Automobilim ir ne tikai atjaunināts dizains, bet arī piedāvājumu papildinājuši jauni dzinēji un aprīkojuma iespējas.

Vizuāli atjauninātais "Opel Insignia" atšķiras ar lielāku radiatora dekoratīvo režģi, citādiem lukturiem un buferiem, kā arī bagāžas nodalījuma vāku. Interjers mainījies vēl būtiskāk – tajā ir jauns stūresrats, mērinstrumentu panelis ar informatīvo ekrānu centrā. Tāpat salonā ir jauns astoņu collu ekrāns multimediju sistēmai un citāds klimata kontroles vadības bloks.

Tāpat autovadītājs regulēt navigācijas, multimediju un citu borta elektroniku varēs ar speciālu skārnienjutīgu virsmu, kas atrodas centrālajā kulisē pie elkoņbalsta. Ar tā palīdzību varēs ievadīt arī burtus un ciparus, izvēlēties saskares punktus izvēlnē un tamlīdzīgi.

Tehniskā ziņā atjauninātajam "Opel Insignia" ir citāda regulējuma balstiekārta un stūres sistēmu, kā arī uzlabota trokšņa un vibrāciju izolācija.

"Opel Insignia" piedāvājumu papildinās jaunie benzīna dzinēji SIDI ar degvielas tiešās iesmidzināšanas sistēmu – divu litru turbomotors ar 249 ZS un 400 Nm, kā arī 1,6-litru turbopūtes agregāts ar 170 ZS un 260 Nm (īslaicīgi "overboost" režīmā 280 Nm). Dzinēji sajūdzami vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai jaunās paaudzes sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Minētais divlitru agregāts būs pieejams arī komplektācijā ar pilnpiedziņas transmisiju.

Tāpat modernizētajai "Insignia" modeļu saimei būs jauns divlitru dīzeļdzinējs, kurš versijā ar vienu turbīnu atkarībā no versijas attīsta 120 ZS (320 Nm) vai 140 ZS (370 Nm), bet modifikācijā ar divām turbīnām – 195 ZS un 400 Nm.

Atjauninātās saimes "Opel Insignia" varēs pasūtīt no 21. jūnija, un tas būs pieejams četrdurvju, piecdurvju un universāļa "Sports Tourer" versijā. Cena būs sākot no 24 325 eiro (Vācijā ieteicamā mazumtirdzniecības cena, ieskaitot PVN).


Написать комментарий