'Jaguar' esot izgatavojis 700 ZS jaudīgu 'F-Type' kupeju

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Jaguar" plāno sērijveida ražošanā ieviest 700 zirgspēku jaudīgu "F-Type" kupeju un šāds auto jau esot izgatavots, vēsta britu izdevums "Auto Express" ar atsauci uz anonīmu avotu ražotājā.

"Mēs izgatavojām "R-S" versiju ar 700 ZS jaudīgu dzinēju, kas ļaus paātrināties līdz 320 km/h. Tas būs ārprātīgs dampis," atklājis "Auto Express" avots. Turklāt šī modifikācija būs pieejama zilajā krāsā, kas ekskluzīvi tiek piedāvāta tikai šīs markas "R-S" modifikācijām, piemēram, "XKR-S" un "XFR-S".

Izdevums "Auto Express" pieļauj, ka šis īpaši jaudīgais "F-Type" varētu būt aprīkots arī ar hibrīda spēka agregātu, kas sākotnēji bija izgatavots "C-X75" superauto, kā izlaidi "Jaguar" atcēla ekonomisku apsvērumu dēļ. Tamlīdzīgu superauto bija plānots aprīkot ar 1,6 litru biturbo četrcilindru benzīna dzinēju un diviem elektromotoriem.

Gaidāms, ka "Jaguar F-Type" kupeja sērijveida ražošanā nonāks nākamgad, bet tā īpaši sportiskā "R-S" modifikācija gaidāma ne ātrāk kā 2016. gadā.

Iepriekš britu "Autocar" ziņoja, ka īpaši sportiskais "F-Type" rodsters iegūs 608 ZS jaudīgu pieclitru V8 kompresormotora versiju. Pēc žurnāla informācijas, tamlīdzīga auto prototips tikšot prezentēts vēl šogad.


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий