Madonna pozē gluži kā Marlēna Dītriha

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Aizvadītajā gadā par popmūzikas karalieni dēvētā amerikāņu dziedātāja Madonna noslēdza savu pasaules turneju The MDNA Tour, bet tagad par godu šim notikumam prezentēta koncertfilma.

Filmas Madonna: The MDNA Tour, kuras režisori ir Denijs Talls un Stīvens Sennūrs, pirmizrāde notika Ņujorkas Paris Theatre telpās, un pati notikuma "vaininiece" savus viesus pārsteidza ar kādu neparastu tērpu.

Proti, Madonna uz filmas pirmizrādi bija ieradusies melnā vīriešu smokingā ar melnu cilindru galvā - gluži kā savulaik savos šovos ģērbās leģendārā vācu aktrise Marlēna Dītriha (1901-1992).

Kā vēsta ārvalstu tabloīdi, brīnums, ka Madonnai šāds stila pavērsiens nebija ienācis prātā jau iepriekš, jo agrāk viņa iejutusies gan Merilinas Monro, gan citu pagātnes kinozvaigžņu tēlos.

Koncertturnejas The MDNA Tour ietvaros visā pasaulē notika 88 koncerti, un tie visi bija pilnībā izpārdoti. Uz Madonnu paskatīties šajā laikā bija atnākuši 2,2 miljoni cilvēku, bet dziedātāja pēc turnejas kļuva par 305 miljoniem dolāru bagātāka.

Protams, liela daļa šo koncertu tika pavadīti ar dažādiem skandāliem, no kuriem vairums bija saistīti ar dažādu ķermeņa daļu atkailināšanu.


Написать комментарий