23.jūnijā Jāņi un Līgas var apmeklēt M.Rotko mākslas centru bez maksas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līgo svētkos M.Rotko mākslas centrs sagādājis dāvanu Līgām un Jāņiem.

23.jūnijā M.Rotko mākslas centrs aicina Līgas un Jāņus apmeklēt centru bez maksas.

Šajā dienā pārējie daugavpilieši un pilsētas viesi varēs apmeklēt Centru par maksu – tas strādās no plkst.11:00 līdz 17:00.

Neskatoties uz nelabvēļu kritiku, mākslas centrā ir, uz ko paskatīties. Piemēram, digitālās ekspozīcijas apmeklētāji varēs nofotografēties Dvinskas-Dinaburgas ielās un nosūtīt šo fotogrāfiju uz savu e-pastu.

M.Rotko mākslas centrā var aplūkot bērnu konkursa „Es esmu no Daugavpils” ietvaros iesniegtos darbus. Kopumā šeit ir izstādīti dažāda vecuma bērnu teju 80 darbi, konkursa dalībnieki un viņu vecāki jūnijā o izstādi B sektorā var apmeklēt bez maksas.

Sestdien, 29.jūnijā, Centrā tiks apbalvoti bērnu konkursa uzvarētāji un svinēta Pēterdiena par godu keramiķim Pēterim Martinsonam.
Šī diena tiks veltīta Pēterim Martinsonam, kurš uzdāvināja Centram savu darbu kolekciju. Mākslinieks tiksies ar Centra apmeklētājiem un novadīs meistarklases bērniem.

Sākot ar 1.jūniju, M.Rotko mākslas centrs mainījis darba laiku: otrdienās un svētdienās tas strādā no plkst.11:00 līdz 17:00, no trešdienas līdz sestdienai – no plkst.11:00 līdz 19:00, pirmdien – brīvdiena.

Tāpat mēneša pirmajā svētdienā Centru var apmeklēt par akcijas cenām – sektori B,C,D  kopā, izņemot Rotko ekspozīciju, par 1 Ls.


Написать комментарий