Dārgāko automobiļu TOP 5

foto: ahhrclub.blogspot.com
foto: ahhrclub.blogspot.com

Dažādās valstīs automobiļu cenas ir atšķirīgas, tas ir atkarīgs no muitas nodokļa. Nesen Singapūrā superkars Koenigsegg Agera S bija pārdots par 4,2 miljoniem dolāru, kad sākotnējā cena ir 1,6 miljoni dolāru, ziņo portāls style.rbc.ru.

Piektā vieta

Automobilis Bugatti Veyron ir viens no ātrākajiem automobiļiem pasaulē. Neskatoties uz to, ka jau ir izveidotas mašīnas, kuras var attīstīt ātrumu līdz 415 km/h, Buggati uzņēmums ir pierādījis to un potenciālo pircēju apziņā radies mīts, ka šis automobilis ir visātrākais pasaulē. Par ilūziju jāmaksā 2,6 miljonus dolāru, tieši tik maksā pēdējā Bugatti Veyron 16.4 automobiļa Super Sport modifikācija.

16 cilindru dzinējs ļauj attīstīt lielu ātrumu. Automobiļa šasija ir izveidota no oglekļa šķiedrām, tas ļauj samazināt automobiļa masu, taču neticams ir tas fakts, ka avārijas gadījumā pie ātruma 400 km/h šoferis spēs izdzīvot.

Ceturtā vieta

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse modifikācija, W12 dzinējs, kura tilpums ir 8 litri. Maksimālais ātrums, ko var attīstīt automobilis ir 408 km/h. Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse ir kabriolets. Tas ir visātrākais kabriolets pasaulē, maksā 2,6 miljonus dolāru.

Trešā vieta

Pagani Zonda – Revolution jauna modeļa šasija ir veidota pēc Bugatti Veyron parauga, pie oglekļa šķiedras tiek pievienots titāns. Dzinējs nav oriģināls – V12 6 litru dzinējs no Mercedes AMG, tas izmaksā 3 miljonus dolāru.

Otrā vieta

Pirmais arābu superkars W Motors Lykan Hypersport. Šeit ir redzams dizaineru darbs. Šis automobilis nav paredzēts plašam pircēju lokam, jo ir izveidoti tikai septiņi automobiļi. Automobilim ir sešu cilindru dzinējs. Viens automobilis izmaksās 3,4 miljonus dolāru.

Pirmā vieta

Dārgākais automobilis ir Lamborghini Veneno. Tajā ir 12 cilindru dzinējs, kura tilpums ir 6,5 litri kopā ar to darbojas septiņu pakāpju transmisija ar pieciem režīmiem.  Tāpēc automobilim ir liela dinamika, tā attīsta ātrumu līdz 100 km stundā par 2,8 sekundēm. Automobilis maksā 3,9 miljonus dolāru.


Темы: , , ,
Написать комментарий