Bekhema ierašanās Ķīnā noprovocēja paniku

foto: sportacentrs.com
foto: sportacentrs.com

Vairāki simti studentu izgāja ielās, lai satikt savu elku, Deividu Bekhemu, kurš viesojās Šanhajā, šo vizīti atcerēsies vēl ilgi, ziņo portāls sport.rbc.ru.

Vismaz 7 cilvēki ceturtdien guvuši ievainojumus, kad fanu pūlis ieņēma stadiona vārtus Šanhajā pirms futbola zvaigznes Deivida Bekhema ierašanās universitātē. Pasauli aplido kadri, kur vīrietim sniedz medicīnisko palīdzību, cietušo skaitā bija arī vīrietis, kuru atrada bezsamaņas stāvoklī un sieviete, kurai ievainoja kāju. Cietušo skaitā arī ir policijas darbinieki.

Valsts ziņu aģentūra "Sjiņniņ Net" vēstīja, ka universitātes stadionā pulcējušies apmēram tūkstotis fanu, kas vēlējās redzēt Bekhema tikšanos ar universitātes futbola komandu. Fani ielauzās caur vārtiem, aplenca futbolista mašīnu, tāpēc Deivids bija spiests aizbraukt no ieplānotā pasākuma agrāk.

Martā Deivids Bekhems bija ievēlēts par futbola vēstnieku Ķīnā, tāpēc futbolista vizītes notiks bieži. Neskatoties uz notiekošo incidentu Bekhems turpinās ceļot pa Ķīnu un popularizēt sporta veidu. Atgādinām, ka Bekhems izbeidza savu karjeru maijā, viņš spēlēja vairākos sporta klubos. Deivids ir viens no bagātākajiem futbolistiem pasaulē, viņš ir laulībā ar Spice Girls solisti Viktoriju.


Написать комментарий