Nodibināja biedrību «Līvānu novada uzņēmēji»

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Ceturtdien, 20.jūnijā Līvānu inženiertehnoloģiju un inovāciju centrā notika biedrības "Līvānu novada uzņēmēji" dibināšanas sanāksme, uz kuru bija ieradušies 12 vietējie uzņēmēji vai to pārstāvji, ziņo Līvānu novada pašvaldības portāls.

Biedrība "Līvānu novada uzņēmēji" tiek dibināta ar mērķi apvienot aktīvākos uzņēmējus, kas būtu gatavi paši aktīvi darboties, lai veicinātu uzņēmējdarbības attīstību Līvānu novadā, piesaistītu Eiropas fondu finansējumu dažādām idejām un pasākumiem, pārstāvētu uzņēmēju intereses, veiktu saimniecisko darbību utt.

Papildus informācija: 65307800 / 26070822 (Zane Gaiduka)

Biedrībā varēs iestāties ikviens uzņēmējs, tāpēc arī tie, kuri nepiedalījās dibināšanas sanāksmē, tiek laipni aicināti uz nākamajām sanāksmēm. Vienreizējā iestāšanās maksa būs noteikta visiem viena - 20 latu, taču ikgadējās biedru naudas apmēru iecerēts diferencēt, atkarībā no uzņēmuma apgrozījuma.

Sanāksmes laikā tika apstiprināti biedrības statūti, ievēlēta biedrības Padome 7 cilvēku sastāvā, ievēlēti biedrības valdes loceklis (kas veiks ar biedrības darbību saistīto organizatorisko darbu) un revidents.


Написать комментарий