Bijušā F1 čempiona sieva aptur melīgas filmas uzņemšanu

foto: motor.ru
foto: motor.ru

Trīskārtējā F1 čempiona Džekija Stjuarta sieva ir panākusi to, lai tiktu pārtraukta kādas filmas uzņemšana. Tajā esot nepatiesi apgalvots, ka viņai savulaik bijušas slepenas attiecības ar citu F1 braucēju, Fransuā Sevēru.

Filmā bija plānots pamatā stāstīt par Džekija Sjuarta gaitām, kamēr viens no sižeta spilgtākajie momentiem būtu Helēnas Stjuartes attiecības ar citu tā laika F1 pilotu, Fransuā Sevēru. Tomēr Sjuarte uzsver, ka šis stāsts nav patiess, tādēļ viņa nepieļaus šādu izdomājumu ekranizāciju.

"Tai būtu jābūt pamatīgai filmai, tomēr viņi vēlējās pateikt, ka man ir bijušas attiecības ar Fransuā Sevēru," intervijā "Mail on Sunday" izskaidro Helēna Stjuarte. "Es neļaušu viņiem šo filmu uzņemt, jo tā nav patiesība. Tiesa, ka tā būtu bijusi filmas aizraujošākā daļa. Tomēr tā nav patiesība. Fransuā bija lielisks draugs Džekijam un man, tomēr viņi no tā visa gribēja uztaisīt kaut ko lielāku un tas ir neprāts."

Fransuā Sevērs gāja bojā kvalifikācijas braucienos pirms 1973. gada ASV "Grand Prix".

"Viņš tolaik tika uzskatīts par aizraujošāko vīrieti Francijā," stāsta Stjuarte. "Viņš bija jautrs, mīlēja bērnus, viņam bija lieliska draudzene. Tomēr mēs ar Džekiju jau kopš bērnības mīlam viens otru un esam laimīgi precējušies jau 50 gadus. Mēs sākām tikties, kad man bija 16 gadi un apprecējāmies, kad man bija 21. Mums ir divi kopīgi bērni un deviņi mazbērni. Viņi netaisīs to filmu... Un ir tikai viens iemesls, kāpēc. Šis iemesls ir stulbs, taču patiesība man ir pirmajā vietā."


Написать комментарий