Pilnā sparā rit rekonstrukcijas darbi Saules skolas ēkā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar noslēgto līgumu rekonstrukcijas darbus Saules skolā plāno pabeigt līdz 15.oktobrim, paziņoja portālam Gorod.lv Daugavpils pilsētas domes projektu nodaļas eksperte Sabīne Šņepste.

Līgums par rekonstrukcijas darbu pabeigšanu bija noslēgts maijā. Saskaņā ar konkursa nolikumu veiktie darbi izmaksās 561 009,74 latus, tos veiks uzņēmums „Ditton Būve”.

S. Šņepste atzīmēja, ka veiktie darbi tiek izdarīti paredzētajā termiņā, visdrīzāk darbi būs pabeigti laicīgi, un skolēni šogad jau varēs atgriezties uz skolu.

Atgādinām, ka ziemas laikā ēkai nebija jumta. Tagad strādnieki aktīvi strādā, lai līdz būvniecības sezonas beigām varētu pabeigt visus darbus tai skaitā iekārtot komunikācijas, noklāt jumtu, veikt iekšējos darbus, apzaļumot teritoriju un daļēji demontēt ēku, kura atrodas blakus skolai.

Portālam skolas direktore Ilona Linarte – Rūža pastāstīja, ka tuvākajā laikā būs pabeigti darbi un skolēni varēs atgriezties uz skolas ēku.
Kopējā modernizācijas projekta summa ir 1 085 500 lati, no tiem 363 328 lati ir finansējums no ERAF fonda, 11829 lati - valsts finansējums un 710 343 lati -pašvaldības finansējums.



Написать комментарий