Ir zināmi konkursa rezultāti par Daugavpils novada ceļu rekonstrukciju un uzraudzību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja sniegtajiem datiem 25.jūnijā bija paziņoti divu konkursu rezultāti, kurus Daugavpils novada pašvaldība izsludināja marta beigās, pēc tam konkursa rezultāti bija vairākas reizes pārsūdzēti, tāpēc konkursu gala rezultāti bija paziņoti tikai tagad.

Atgādinām, ka konkurss par pašvaldības ceļu renovāciju bija sadalīts divās daļās, tāpēc būvniecības firmām bija iespēja pretendēt uz daļu veicamo darbu izpildi. Rezultātā par pirmās daļas darbu veikšanu bija paziņots nedaudz agrāk – būvniecības uzņēmums „Latgales ceļdaris” uzvarēja konkursā, piedāvādams iepirkšanas cenu 668 870,76 latu vērtībā.

Otrā projekta daļa paredz sekojošo ceļu rekonstrukciju: Ķieģeļu ielas un Strādnieku ielas rekonstrukcija Kalkūnes pagastā, Daugavpils šķērsceļu rekonstrukciju, Liepu ielas un Alejas ielas ceļu rekonstrukciju Sventes pagastā, ceļa Tabore – Sadnieki rekonstrukciju, darbi būs veikti divos etapos. Šajā konkursā uzvarēja SIA „Ošukalns”, kurš piedāvāja veikt darbus par 792 530,63 LVL.

Savukārt ceļu uzraudzības konkursa uzvarētājs kļuva uzņēmums SIA „Jurēviš un partneri”, ja konkursa rezultāti nebūs apsūdzēti, tad projektā paredzēto darbu uzņēmums veiks par 18 439,88 LVL. Tādā veidā Daugavpils novada dome nepārsniedza paredzēto projekta summu – 1,6 miljonus latus.

Atzīmēsim, ka darbu izpildes termiņš, ieskaitot tehnoloģiskos pārtraukumus, sastāda 14 mēnešus. Darbi tiks īstenoti pateicoties ERAF fonda pašvaldību attīstības ietvaros.


Написать комментарий