Daugavpils pilsētas dome sagaidīja delegāciju no Norvēģijas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

26.jūnijā plkst. 12.00 Daugavpils pilsētas domē notika tikšanās ar delegāciju no Norvēģijas.

Portālam Gorod.lv Nikolajs Ševčuks „Latgales dzintars” fonda pārstāvis paskaidroja, ka delegācijas dalībnieki no Norvēģijas ir celtnieki, kuri piedalās pie Virogna ezera Višķu pagastā kompleksās pilsētas celtniecībā.

Tikšanās oficiālajā daļā pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova atzīmēja, ka  sadarbība sociālajā sfērā starp Daugavpili un norvēģu pilsētu Grimstada ir ļoti svarīga, sociālās sfēras darbiniekiem ir iespēja mainīties pieredzē braucot darba vizītēs. Īpašu pateicību Žanna Kulakova izteica Finam Martinam, kurš organizēja festivālu „Laimīgā ģimene”, kurš kļuva jau par tradicionāliem svētkiem, to organizē Daugavpils pilsētas domes sociālo lietu pārvalde.

Savukārt, F.Martins atzīmēja, ka sadarbības raksturs sākotnēji bija formāls, taču vēlāk sadarbība guva draudzīgu atmosfēru, tāpēc projektus ir vienkāršāk realizēt „Esmu laimīgs atrasties šeit, esmu pateicīgs, ka starp pilsētām veidojas sadraudzība”.

Vēlāk bija demonstrēta prezentācija par Daugavpils pilsētu, pēc kopējās bildes uzņemšanas pasākuma dalībnieki devās ekskursijā pa pilsētu.



Написать комментарий