Mediji baumo par Bībera jauno draudzenīti

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Lai gan 19 gadus vecais tīņu elks Džastins Bībers tikai nesen šķīrās no savas draudzenes Selēnas Gomesas, tabloīdi baumo par viņa jaunajām attiecībām – ar kādu 22 gadus vecu Lasvegasas oficianti un modeli.

Lai gan pieraksts, ka seksuāla rakstura sakars slavenībām tiek piedēvēts gandrīz ar ikvienu, uz kuru viņi paskatās, šoreiz amerikāņu mediji cenšas apgalvot, ka viss esot pa īstam - pārītis redzēts apskaujamiem un bučojamies.

Dažu stundu laikā dzeltenās preses žurnālisti noskaidroja, kas ir šī laimīgā meitene - viņas vārds ir Džordana Ozuna (attēlā). Turklāt par to viņiem esot pastāstījusi meitenes māte Kima, ar kuru viņai neesot labas attiecības.

Izrādās, ka Bībera izraudzītā skaistule joprojām esot precējusies. Pēc mātes vārdiem, Džordana apprecējusies uzreiz pēc vidusskolas beigšanas, taču faktiski laulībā pastāvējusi vien pāris gadus.

Vīlusies ģimenes dzīvē, Džordana esot iesniegusi šķiršanās prasību, taču tiesa vēl neesot paspējusi pielikt oficiālu punktu šīm laulībām. Vīru Džordana neesot redzējusi jau gadu.


Написать комментарий