Rēzeknes novadā tiek meklēta kuplākā un aktīvākā ģimene, kā arī zelta pāris

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

Arī šogad Rēzeknes novada pašvaldība rīko akciju, lai godinātu un pateiktos tām Rēzeknes novada ģimenēm, kuras ar savu veikumu ir stiprinājušas un popularizējušas ģimenes vērtības mūsu sabiedrībā, ziņo Rēzeknes novada portāls.

Akcijas ietvaros tiek meklēta novada KUPLĀKĀ ĢIMENE, kurā draudzīgi kopā sadzīvo vairāki bērni, vecāki un varbūt arī vecvecāki, kā arī AKTĪVĀKĀ ĢIMENE, kas sevi apliecinājusi kā sabiedriski aktīvu ģimeni savā pagastā un novadā, reizē veicinot ģimenes vērtību popularizēšanu. Tāpat tiek meklēti arī ZELTA PĀRI, kuri kopā roku rokā nogājuši jau vismaz 50 gadus garu dzīves ceļu.

Ģimenes attiecīgajai nominācijai var pieteikties pašas vai arī tās var izvirzīt kaimiņi, draugi, radi, valsts un nevalstiskās organizācijas, kas pazīst attiecīgo ģimeni. Konkursa nolikums paredz, ka pieteiktajām ģimenēm jābūt oficiālā laulībā, tās nevar būt atzītas par nelabvēlīgām, kā arī vismaz vienam no vecākiem jābūt Latvijas Republikas pilsonim. Labākās ģimenes tiks godinātas Rēzeknes novada svētku pasākumā 20.jūlijā Ančupānu kartodromā.

Pieteikuma anketas līdz 5.jūlijam jāsūta uz adresi: Rēzeknes novada pašvaldība, Atbrīvošanas aleja 95, LV-4601 ar norādi "Ģimenes nominācija" vai uz e-pasta adresi: guntars.skudra@saskarsme.lv. Sīkāka informācija pa telefonu  29495624. 


Написать комментарий