Piektdien zema spiediena ieplaka nesīs mākoņainu laiku

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Piektdien laika apstākļus Latvijā noteiks zema spiediena ieplaka, būs mākoņains un vēsāks laiks, vietām iespējams pērkona negaiss, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Agri no rīta augsta spiediena apgabala ietekmē gaidāms daļēji mākoņains laiks, ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, pūtīs lēns vējš, un temperatūra būs no +12 līdz +17 grādiem, bet Kurzemes centrālajos rajonos - no +9 līdz +11 grādiem.

Dienā laika apstākļus virs Latvijas noteiks neliela zema spiediena ieplaka, tādēļ debesis būs mākoņainas, brīžiem uzspīdēs saule. Daudzviet gaidāms neliels lietus, kā arī iespējams pērkona negaiss. Pūtīs mērens ziemeļu puses vējš, kas līča piekrastē brāzmās pastiprināsies līdz ātrumam 13 metri sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs no +17 līdz +22 grādiem, tomēr austrumu rajonos būs siltāks: no +23 līdz +26 grādiem.

Sadaļā Laika ziņas - ik dienas raksti par gaidāmo laiku, ērts apdzīvoto vietu meklēšanas rīks, un precīza informācija par gaisa temperatūru, vēja ātrumu un virzienu, iespējamajiem nokrišņiem un gaisa spiedienu.


Написать комментарий