Prezentē mēteli no vīriešu krūšu spalvām

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Lielbritānijā šonedēļ tika prezentēts mētelis, kurš izgatavots no vīriešu krūšu apmatojuma. Tā idejas autori ir piena produktu zīmols Arla, kurš sadarbībā ar vairākiem dizaineriem šādi nolēmis pievērst sabiedrības uzmanību Lielbritānijas vīriešu ieradumam skūt krūšu apmatojumu.

Mēteļa izgatavošana aizņēmusi gandrīz 200 stundas - tik ilgs laiks bija nepieciešams, lai kopā saaustu miljoniem matiņu, un šāds brīnums, kā vēsta ārvalstu mediji, maksā gandrīz 2,5 tūkstošus mārciņu.

Dīvainais izstrādājums prezentēts reizē ar Arla jaunāko produktu - piena un šokolādes dzērienu, kuram dots nosaukums Wing-Co. Tas īpaši paredzēts tieši stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Jaunā produkta sauklis ir Vīrišķīgs šokolādes piena dzēriens vīriešiem ar pievienoto vērtību, un šīs reklāmas kampaņas mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību tam, ka britu vīriešiem nevajadzētu kaunēties par to, ka viņu krūtis klāj apmatojums.

Spalvas uz krūtīm esot vīrišķības simbols, tādēļ stiprā dzimuma pārstāvjiem nevajadzētu šo apmatojumu skūt un censties no tā par visām varītēm atbrīvoties.

Tiesa, vīriešu kārtas modelis, kurš piedalījās foto sesijā, pats īsti nevarēja lepoties ar pārāk kuplu spalvu ērkuli uz krūtīm.


Написать комментарий