Daugavpils pilsētas domes deputāti novadīja pēdējo sēdi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tajā laikā, kad visās Latvijas pašvaldībās sēdes novada jaunievēlētie deputāti, Daugavpilī 27.jūnijā notika deputātu vecā sastāva sēde.

Atgādinām, ka četrus gadus atpakaļ bija ievēlēti 15 deputāti no četrām partijām: „Latvijas sociāldemokrātiskā strādnieku partija” Rihards Eigims, Līvija Jankovska, Ļudmila Smikova, Mečislavs Truskovskis, Oļegs Hublarovs, no „LPP/LC” Rita Strode, Žanna Kulakova, Viktors Butāns, Ivars Škinčs, Jānis Lāčplēsis, no „Saskaņas centrs” Vjačeslavs Širjakovs, Vitālijs Azarevičs, Vladimirs Nadeždins, no „Latgales tauta” Grigorijs Ņemcovs un Anžela Alehno.

11 deputāti saglabāja savu mandātu. Dažādu iemeslu dēļ daži deputāti aizgāja un pie darba stājās jaunie deputāti. Tā Riharda Eigima vietā stājās Ināra Ostrovska, R.Strodes – Sergejs Mihailovs, J.Lāčplēša  - Jevgēņijs Ustinkovs, G.Ņemcova   - Pēteris Dzalbs.
4 gadu laikā bija novadītas ap simts sēdēm, šogad notika pēc kārtas piecpadsmitā pēdējā sēde, sēdes laikā bija pieņemti 7 lēmumi – par inventāra iepirkšanu piecām skolām, par atsavināšanu, par zemes gabalu pārdošanu un nekustamā īpašuma reģistrāciju Zemesgrāmatā. Šogad deputāti pieņēma 263 lēmumus.

Pagājušajā gadā Daugavpils pilsētas domē notika 26 sēdes, 2011.-28, 2010.-27, 2009.-21.

Sēdes nobeigumā, kurā bija 10 deputāti no 15, Žanna Kulakova pateicās deputātiem un domes darbiniekiem par kopējo darbu, atzīmējot, ka darbs kopumā bija veiksmīgs. Ž.Kulakova novēlēja visiem veiksmi, pēc tam sekoja aplausi.

Atzīmēsim, ka jaunievēlēto deputātu sastāvā no vecā sastāva bija ievēlēts tikai Pēteris Dzalbs. Pirmā jaunievēlēto deputātu sēde notiks 1jūlijā, sēdē būs izskatīts tikai viens jautājums – par priekšsēdētāja ievēlēšanu.


Написать комментарий