Rēzeknes bērniem un jauniešiem tiks rīkotas divas sporta nometnes

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Rēzeknes pilsētas dome, izvērtējot konkursa pieteikumus, izlēma piešķirt līdzfinansējumu 2 sporta nometnēm – „Rāzna 2013” un „Basketbola nometne 2013”. Rēzeknes pašvaldības piešķirtais līdzfinansējums minētajām nometnēm ir 600 Ls, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Projektu konkurss sporta nometņu organizatoriem no 10. līdz 14. jūnijam tika izsludināts, pamatojoties uz Rēzeknes pilsētas domes lēmumu nr. 265, 07.06.2013. „Par izmaiņām nometņu projektu līdzfinansēšanā un līdzekļu pārbīdi Rēzeknes bērnu un jauniešu sporta nometņu organizēšanai” (domes lēmumu un sporta nometņu grafiku skatīt pielikumā).

Vecāki, bērni un jaunieši plašāku informāciju par sporta nometnēm var saņemt sazinoties ar nometņu vadītājiem (skatīt pielikumu), bet par citām nometnēm Latvijā informāciju var atrast: www.nometnes.gov.lv

Nometņu organizatori drīkst organizēt citas nometnes Rēzeknes pašvaldībā ārpus minētā konkursa, saskaņojot nometnes darbību ar Rēzeknes pilsētas domi, atbilstoši MK 01.09.2009. 2009. noteikumiem Nr.981 „Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtība”.


Темы: , , , ,
Написать комментарий