Latvijas kino sāk rādīt jauno Supermena filmu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

No piektdienas, 28. jūnija, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt četras jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir jaunākā 3D versija par visu laiku populārāko varoni Supermenu – asa sižeta fantāzijas un piedzīvojumu filma Tērauda vīrs (Man of Steel).

Kāds mazs zēns atklāj, ka viņam piemīt neparastas spējas un viņš nav no šīs planētas. Pieaudzis viņš cenšas noskaidrot savu izcelsmi un sūtību. Kad pasaulei draud iznīcība, viņā snaudošais varoņa gars atmostas un viņš kļūst par visas cilvēces cerību iemiesojumu.

Filmas Tērauda vīrs oficiālais reklāmas treileris

Jaunās filmas režisors ir Zaks Snaiders, kurš līdz šim uzņēmis tādas pazīstamas filmas kā Dawn of the Dead (2004), 300 (2006), Watchmen (2009), Sucker Punch (2011) un citas. Viņš uzņems arī Tērauda vīra otro daļu, kas jau ir oficiāli izziņota.

Galvenajā - Supermena - lomā filmējies 30 gadus vecais britu aktieris Henrijs Kavils (attēlā), kurš plašākai publikai ir maz pazīstams, bet kino un televīzijā filmējas jau kopš 2001. gada. Pazīstamākā viņa loma varētu būt Čārlzs Brendons TV seriālā The Tudors.

Savukārt citās lomās ir iespaidīgs Holivudas zvaigžņu ansamblis - Kevins Kostners, Rasels Krovs, Eimija Adamsa, Maikls Šenons, Lorenss Fišberns, Daiena Leina un citi.

Pasaules pirmizrādi filma piedzīvoja pirms divām nedēļām un jau šajā laikā ir bijusi finansiāli veiksmīga - ar 225 miljonu lielu budžetu tā visā pasaulē nopelnījusi jau 412 miljonus.


Написать комментарий