Gaisa tilta remontam 18.novembra ielā Daugavpilī nepieciešams papildus finansējums

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Komunālās saimniecības pārvalde Daugavpilī izsludināja konkursu remontdarbu veikšanai gaisa tiltam, kurš iet caur dzelzceļa ceļiem.

Tehniskās nodaļas vadītājs Vadims Semonenko portālam Gorod.lv pastāstīja, ka remontdarbu veikšanai ir izsludināts konkurss, šie darbi nebija iekļauti projektā par tramvaju infrastruktūras uzlabošanu un 18.novembra ielas rekonstrukciju. Tehniskā projekta izstrādes laikā nebija zināms tilta faktiskais stāvoklis, pēc veiktajiem projektā remontdarbiem palika skaidrs, ka nepieciešams veikt papildus darbus.

Komunālās saimniecības pārvalde bija izsludinājusi konkursu par tilta margu remontu, veiktie darbi izmaksās 15 997,45 latus. Cik izmaksās tilta remonts būs zināms tikai pēc iesniegtajiem pretendentu pieteikumiem, pēc tam būs iesniegts pieteikums domei par finansējuma izdalīšanu.

Pēc ieplānoto darbu veikšanas projektā ietvertais ceļa posms nesagādās problēmas autovadītājiem. Aivars Pudāns jau bija ziņojis, ka nevar, lai betons saskartos ar sliedēm, tāpēc šī posma rekonstrukcijai izmantos bruģi un betonu.

Ja finansējums būs izdalīts, tad iesāktos darbus plāno pabeigt līdz nākamā gada augustam. Pieprasītā garantija – 5 gadi.


Написать комментарий