Biķernieku pamatskolā tika paplašināts veicamo remontdarbu apjoms

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Sakarā ar izcēlušo ugunsgrēku, Biķernieku pamatskola tika izslēgta no konkursa par astoņu Daugavpils novada skolu rekonstrukciju, jo bija  radusies nepieciešamība sagatavot jaunu tehnisko dokumentāciju, kas paredzētu papildus būvdarbus.

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja informāciju, 1. jūlijā Daugavpils novada dome izsludināja jaunu konkursu par Biķernieku pamatskolas ēkas vienkāršotu rekonstrukciju. Projekta tehniskā dokumentācija liecina, ka skolā plānots veikt starpstāvu pārseguma demontāžu, grīdas seguma, durvju bloku, krāsns, durvju ailu un lieveņa demontāžu. Tāpat paredzēti iekšējie būvdarbi, piemēram, siltumizolācijas ierīkošana, sienu un griesti krāsošana, linoleja ieklāšana utt. Plānots nomainīt iekšdurvis un ārdurvis, logus, elektroinstalāciju, rekonstruēt apkures, ventilācijas sistēmas, apkures katla telpu, kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmas, ierīkot apsardzes un ugunsgrēka signalizācijas.

Atgādināsim, ka minēto darbu veikšanai Daugavpils novada dome plāno iedalīt LVL 327 896,00. Pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz šī gada 2.augustam.


Написать комментарий