Esi aktīvs un iesaisties Rēzeknes pilsētas svētku organizēšanā!

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūra „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” meklē entuziastiskus, aktīvus un radošus brīvprātīgos, kuri vēlas iesaistīties Rēzeknes Pilsētas svētku organizēšanā, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Rēzeknes pilsētas svētki tiks svinēti no 2-4.augustam un lai sekmīgi īstenotu iecerētās idejas, piedāvājam Tev iespēju izpausties, gūt jaunu pieredzi un idejas,pievienojoties radošajai darba grupai.

No 31. jūlija līdz 4. augustam Latgales vēstniecībā GORS norisināsies Starptautiskais Baltijas jūras reģiona valstu īsmetrāžas filmu kinofestivāls „Open Place”, kas piecu dienu garumā priecēs kino profesionāļus no 11 valstīm, kā arī viesus no visas Latvijas un pasaules.

No 2.-4.augustam Rēzeknē notiks Starptautiskais laikmetīgās mākslas un mūzikas festivāls „SevenHillsFest”, kas pulcēs mūziķus un dejotājus no 9 dažādām valstīm, Rēzeknes pilskalnā Vēstures rekonstrukcijas klubi no Latvijas un ārzemēm demonstrēs senās apmetnes un tradīcijas, svētku gājiens vienos pilsētas iedzīvotājus un apmeklētājus svinību kulminācijai, kā arī norisināsies dažādas citas aktivitātes un pasākumi, kas pulcēs skatītājus kopīgai svētku svinēšanai.

Esi aktīvs un iesaisties!!

Sīkākainformācija un pieteikšanās elektroniski - kultur@rezekne.lv vai zvanot – 64622522 līdz 22.jūlijam.


Написать комментарий