Aculiecinieki nofilmējuši “Cirque du Soleil” mākslinieces traģisko bojāeju

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Lasvegasas kazino apmeklētāji ar mobilo telefonu nofilmējuši "Сirque du Soleil" vingrotājas Sāras Gijāras – Gijo dzīves pēdējās sekundes, viņai krītot no piecpadsmit metru augstuma, ziņo ārvalstu prese.

Pēc aculiecinieku teiktā, viņi sākumā nesaprata, kas tieši ir noticis viņu acu priekšā. Tikai dažas stundas pēc baisā notikuma interneta lietotāji spēja sasaitīt notikšo pēc priekšnesuma laikā uzņemtajiem video. Video ir skaidri redzams, kā sieviete krīt tieši uz skatuvi visu acu priekšā, ziņo "Life News".

Sākumā visi skatītāji pieņēma, ka tā ir daļa no priekšnesuma. Taču sieviete necēlās augšā. Situāciju neizpratušie mākslinieki turpināja savu priekšnesumu. Izrāde tika apturēta tikai pēc piecām minūtēm.

Tiek ziņots, ka šis ir pirmais gadījums "Cirque du Soleil" vēsturē, kad mākslinieks iet bojā no traumām, kas gūtas izrādes laikā. "Cirque du Soleil" dibinātājs Gijs Laliberts savā profilā "Facebook" tīklā ierakstījis: "Esmu satriekts. Izsaku visdziļāko līdzjūtību ģimenei. Mēs visi esam satrieki par šo notikumu."


Написать комментарий