Sieviete dzemdē automaģistrāles vidū

foto: PantherMedia
foto: PantherMedia

Sākoties priekšlaicīgām dzemdībām, kāda Mičiganas iedzīvotāja trīs nedēļas pirms noteiktā laika dzemdējusi mazuli. Nikolas Kulvelas meitiņa pasaulē nākusi automašīnā, automaģistrāles vidū, un dzemdības pieņēmis sievietes vīrs, pa telefonu konsultējoties ar mediķiem, vēstī "Daily Mail".

Jūtot dzemdību sāpes, Nikola un viņas vīrs devušies uz slimnīcu, tomēr mazulis pasaulē nācis tik strauji, ka pāris nav paspējis nokļūt slimnīcā un Nikolai nācies dzemdēt turpat mašīnā.

"Mans vīrs izturējās lieliski. Viņš bija nosvērts un, nezaudējot mieru, sekoja ārsta norādījumiem," savu vīru, kurš atzinis, ka no dzemdībām neatceras teju neko, jo bijis neizsakāmi uztraucies par sievas un meitas veselības stāvokli, slavējusi Nikola.

Prieku par veiksmīgajām dzemdībām paudusi arī dispičere, ar kuru telefoniski konsultējies Nikolas vīrs, atzīstot, ka klausulē dzirdamās bērna raudas sagādājušas milzu atvieglojumu.

Pēc veiksmīgi pieņemtajām dzemdībām, jaunos vecākus un mazuli uz tuvējo slimnīcu nogādāja ugunsdzēsēju vienība, neparastajām dzemdībām kļūstot par aktuālāko notikumu, savukārt Nikolas vīram – par varoni.


Написать комментарий