O.Šapošņikovs: K.Lučiņinas aiziešana neietekmēs Daugavpils teātra plānus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils teātra direktors Oļegs Šapošņikovs paziņoja portālam Gorod.lv, ka sākot ar 1.jūliju aktrise Karina Lučiņina ir atlaista no Daugavpils teātra.

Teātra vadība pieņēma lēmumu par aktrises atlaišanu, jo K.Lučiņina ilgu laiku nav parādījusies teātrī, bez brīdinājuma dodoties peļņā uz Rīgu. Aktrise nelabprāt sazinājās ar teātra vadību, uzrakstīja iesniegumu ar lūgumu atbrīvot viņu no amata pēc pušu vienošanās.

Tomēr O.Šapošņikovs pieņēma lēmumu atlaist aktrisi, paskaidrojot, ka darba līguma izbeigšanai pēc pušu vienošanās jābūt panāktai, tiekoties personīgi ar darbinieku.

O.Šapošņikovs paskaidroja, ka aktrises aiziešana īpaši neietekmēs teātra plānus: rasta iespēja aizvietot aktrisi. „Ļoti žēl, ka tā noticis, bet teātris nevar būt atkarīgs no viena cilvēka kaprīzēm. Iespējams, K.Lučiņina pārdomās un atgriezīsies, lai piedalītos iestudējumos, kuros viņa atveido lomas. Rakstīju viņai par šo iespēju, jo viņa sagādā neērtības saviem kolēģiem”, pastāstīja O.Šapošņikovs.

Gadījumā, ja aktrise neatgriezīsies, lai piedalītos iestudētajās izrādēs, tās vienalga priecēs skatītājus, jo izrādes iestudētas tieši skatītājiem, nevis kādam no aktieriem, atzīmēja O.Šapošņikovs.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā K.Lučiņina atveidoja galvenās lomas iestudējumos „Meli” un „Otrais šāviens”.


Написать комментарий