Grīvas poliklīnika pielāgos telpas cilvēkiem ar kustību traucējumiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā pieejamo informāciju, 2.jūlijā Grīvas poliklīnika izsludināja atklātu konkursu par poliklīnikas ieejas mezgla rekonstrukciju un tualešu pielāgošanu cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Būvniecības vietas apskate notiks 08.jūlija plkst.10.00. Ierašanās obligāta. Ja pretendents vēlas apskatīt būvniecības vietu cita dienā viņam pirms vietas apskates jāpiesakās pasūtītāja kontaktpersonai. Pēc pieteikuma saņemšanas pasūtītājs nozīmēs dienu un laiku būvobjekta apskatei.

Saskaņā ar tehnisko projektu, Grīvas poliklīnikā plāno virkni demontāžas darbu, lieveņa un durvju bloku rekonstrukciju, apdares darbus, segumu atjaunošanu, kanalizācijas tīklu pārbūvi, santehnikas darbu veikšanu, tualešu telpu rekonstrukciju un ieejas mezgla pielāgošanu cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Līguma izpildes termiņš – 100 kalendāras dienas no līguma parakstīšanas brīža. Pretendentu piedāvājumi iesniedzami Grīvas poliklīnikā (Lielā ielā 42, Daugavpilī) līdz 2013.gada 16.jūlijam plkst.15.00.


Написать комментарий