Daugavpils novada domē līdz vasaras beigām apskatāmas novada jauniešu darbu izstādes

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka šī gada pavasarī Daugavpils novadā norisinājās divi plaši pasākumi, viens no kuriem bija ES projekts „Drošs jaunietis drošā Eiropā!” , kura ietvaros dažādos novada pagastos notika semināri ar gandrīz 60 jauniešu piedalīšanos.

Otrais nozīmīgais pasākums bija velomaratons „Apkārt Višķu pagastam”, kurā novada jaunieši piedalījās 15 km velomaratonā, pa ceļam fotografējot Višķu pagasta skaistākās vietas.

Jāatzīmē, ka Višķu pagasta jaunieši velomaratonu un fotoizstādi rīko jau otro reizi. Pēc velomaratona noslēguma eksperts Guntars Kaminskis atlasīja 13 labākās fotogrāfijas, kuras būs apskatāmas izstādē.

Savukārt otrā fotoizstāde ir foto atskaite par ES projekta „Drošs jaunietis drošā Eiropā!” ietvaros organizētajiem pasākumiem, kas ļauj ieskatīties jauniešu darbā četros dažādos semināros, projekta noslēguma pasākumā „Kafija ar politiķiem”.

Jāatzīmē, ka minētās izstādes Daugavpils novada domes otrajā stāvā tika atklātas 12.jūnijā un būs apskatāmas līdz vasaras beigām.


Написать комментарий