Nedēļas nogalē Liepājā notiks 12. Latvijas peldēšanas čempionāts atklātā ūdenī

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Sestdien, 13. jūlijā Liepājas Tirdzniecības kanālā norisināsies 12. Latvijas peldēšanas čempionāts atklātā ūdenī, kurā paralēli 3000 metru peldējumam sporta klasē tiks noskaidroti arī Latvijas čempioni tautas klasē, vēsta Latvijas Peldēšanas federācijā (LPF).

Latvijas peldēšanas čempionāts atklātā ūdenī ir vienīgās LPF rīkotās peldēšanas sacensības, kurās tiek aicināti piedalīties gan sportisti, kas nopietni nodarbojas ar peldēšanas sportu, gan ikviens fiziski aktīvs cilvēks, kura hobijs ir peldēšana.

Sporta klasē sportisti cīnīsies par Latvijas čempiona titulu un vērtīgām naudas balvām garākajā Latvijā notiekošajā peldēšanas distancē – 3000 metru peldējumā, savukārt tautas klasē dalībniekiem būs iespēja startēt 500 metru distancē un 100 metru sprinta peldējumā. Sporta klasē Latvijas čempiona tituls tiks izcīnīts trīs vecuma kategorijās – jauniešiem vecumā no 14 līdz 17 gadiem, A grupas vecuma kategorijā (18-24) un vecmeistaru kategorijā (25+). Tautas klasē ātrākie peldētāji tiks sveikti ar Latvijas čempiona medaļām un balvām no sadarbības partneriem, savukārt visi pārējie dalībnieki tiks godināti ar goda medaļām par dalību šajā piedzīvojumā.

Pieteikumus sporta klasē jāiesniedz līdz 10. jūlijam, sūtot e-pastu uz info@swimming.lv, pieteikumā norādot dalībnieka vārdu uzvārdu, dzimšanas gadu, vecuma grupu un distanci. Reģistrēties klātienē būs iespējams arī čempionāta dienā, 13. jūlijā no plkst. 11 līdz 11.50.

Sacensību atklāšana paredzēta plkst. 11.55, kad arī tiks dots starts sacensībām tautas klasē.


Написать комментарий