Naujenē atklās ielu vingrošanas laukumu

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Rīt, 9. jūlijā, plkst.18:00 Naujenes pagastā, Ceļinieku ciematā tiks atklāts ielu vingrošanas laukums.

Visi interesenti tiek aicināti piedalīties šajā pasākumā.

Daugavpils novada domes Jaunatnes projektu koordinatore Iluta Kriškijāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka minētais ielu vingrošanas laukums tika labiekārtots Izglītības un zinātnes ministrijas projekta „Ielu vingrošana – jauniešu lietderīga brīvā laika pavadīšanas iespēju pilnveidošana Daugavpils novadā” ietvaros.

Projekta ietvaros Ceļinieku ciematā pie Centrālās filiāles uzstādīts vingrošanas stienis, zviedru siena, vēderpreses soliņš un horizontālās trepes. 60 jauniešiem tuvākajā nākotnē būs iespēja piedalīties apmācībās un uzzināt par ielu vingrošanas specifiku. Pirmā meistarklase notiks laukuma atklāšanas dienā.

Atgādināsim, ka projekts ir veidots ar mērķi pilnveidot Naujenes jaunatnes iniciatīvas un sporta centra (NJISC) apmeklētāju brīvā laika pavadīšanas iespējas, nodrošinot kvalitatīvu un drošu ielu vingrošanu ārā, ļaujot apgūt jaunas iemaņas un prasmes un sekmējot jauniešu sadarbību.

Jāatzīmē, ka projekta īstenošanai tika piešķirti 3 397,00 LVL no valsts budžeta līdzekļiem. Projektu īstenoja tā izstrādātāji – Daugavpils novada dome un NJISC.


Написать комментарий