„Lokomotīvei” ļoti svarīga uzvara

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Polijas 1. spīdveja līgā pie ļoti svarīga panākuma tikusi Daugavpils „Lokomotīve”, kas savā trekā ar 52:38 pārspēja spēcīgo Grudzjoncas „GTŽ”, ziņo sporta pārvaldes portāls.

Uzvara šajās sacīkstēs bija ļoti nepieciešama, jo cita iznākuma gadījumā „Lokomotīve” augstāk par sesto vietu čempionāta tabulā netiktu, tādējādi nākamo sezonu nāktos pavadīt 2. līgā. Arī pēc uzvaras pār Grudzjoncu nav garantijas, ka izdosies saglabāt vietu 1. līgā, bet tagad izredzes ir krietni vien labākas.

Viesi no Grudzjoncas Daugavpilī vadībā nespēja izvirzīties ne brīdi, bet līdz 4. braucienam saglabāja līdzsvaru uz rezultāta tablo. Turpinājumā gan šaubu par „Lokomotīves” pārākumu vairs nebija nekādu. Panākums ar 52:38.

Izcilas sacīkstes aizvadīja Romāns Považnijs, kurš atveda 13 punktus. 10 punkti Ķastam Puodžukam, bet deviņi Jonasam Kilmekorpi. Lai noturētos 1. līgā, pēdējās pirmā posma sacīkstēs jāuzvar viesos Ravičas klubs.

Eiropas čempionāta izaicinājuma sacīkstēs Ķasts Puodžuks ieguva deviņus punktus, ar ko pietika tikšanai lielajā finālā. Neveiksmīgāk nobrauca Maksims Bogdanovs, kuram tikai viens punkts un 16. vieta.


Написать комментарий