Sākusies dokumentu iesniegšana studijām Daugavpils Universitātē

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No šodienas, 8.jūlija, savu darbību uzsākusi Daugavpils Universitātes (DU) Uzņemšanas komisija (Vienības ielā 13, 113., 112.auditorijā), kas pieņems dokumentus bakalaura un maģistra līmeņu studijām.

DU mārketinga direktors Jānis Kudiņš paziņoja portālam Gorod.lv, ka sākot no paša rīta universitātē vērojama rosība, kas liecina, ka daudzi nākamie studenti jau izvēlējušies kādu no DU piedāvātajām studiju programmām, un izvēlējušies iegūt augstāko izglītību tieši DU.

Atgādināsim, ka no 1.jūlija DU sākusi strādāt elektroniskā pieteikšanās sistēma, kura pagaidām darbojas eksperimentālā režīmā, bet, pēc J.Kudiņa vārdiem, tā jau ir ieinteresējusi abiturientus.

Jāatzīmē, ka Uzņemšanas komisija strādā gan darba dienās, gan sestdien. Uzņemšanas komisijas darba laiks: darba dienās no plkst.9.00 līdz 13.00 un 14.00 – 18.00; sestdien – no plkst.9.00 līdz13.00.

Iestāšanās rezultāti bakalaura studiju programmās būs zināmi 19. un 23.jūlijā, savukārt 22.-23. un 24.-26.jūlijā tiks slēgti studiju līgumi. Maģistra programmās dokumentus iesniegušie sākumā kārtos iestājeksāmenus, 9.augustā uzzinās iestāšanās rezultātus un no 13. līdz 15.augustam slēgs līgumus.



Написать комментарий