Rēzeknē notiks Ratiņu parāde 4!

foto: Foto no Rēzeknes Māmiņu kluba arhīva
foto: Foto no Rēzeknes Māmiņu kluba arhīva

4. augustā pilsētas svētku ietvaros Rēzeknē notiks Ratiņu parāde 4, kuru jau kā tradīciju organizē Māmiņu klubs ar Rēzeknes pilsētas domes atbalstu, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Trīs gadus pēc kārtas krāšņais izrotāto ratiņu gājiens dāvā spilgtus un pozitīvus iespaidus mūsu pilsētas iedzīvotājiem, viesiem un, protams, pašiem pasākuma dalībniekiem.

Ratiņu parādē tiek aicināti piedalīties visi vecāki un bērni. 

Galvenais noteikums – ar fantāziju un spilgti izrotāts jebkurš bērnu transports. Tie var būt bērnu ratiņi, leļļu ratiņi, kā arī bērnu automašīna vai velosipēds.

Šogad Ratiņu parāde notiks galvenajā pilsētas ielā – Atbrīvošanas alejā (ceļa posmā no pieminekļa „Vienoti Latvijai” līdz Festivāla parkam). Uzvarētāju apbalvošana un ratiņu parādes dalībnieku defilē notiks Festivāla parkā. Visus dalībniekus un viesus gaida koncerts un teātra radošā darbnīca no Sanktpēterburgas „Pežo kunga ceļojošās lelles”.

Lai piedalītos parādē, līdz 1.augustam jāatsūta pieteikums uz e-pastu konkurspr@inbox.lv vai pa tālruni 28375137. Pieteikumā jānorāda: vecāku vārds, uzvārds un mazā pasažiera vārds, kontakttālrunis, kā arī transportlīdzekļa tēls un īss apraksts.


Написать комментарий