Keitas Midltones bērnam draud briesmas

foto: telegraph.co.uk
foto: telegraph.co.uk

Lai arī jau šobrīd prinča Viliamsa sieva Keitu Midltoni tiek rūpīgi apsargāta un viņas personīgie miesas sargi uzrauga pat to, kādi medikamenti grūtniecības laikā viņai ir izrakstīti, kā arī kādu partiku princese ikdienā ēd, galvenais apsargs uzsver, ka vislielākās problēmas sāksies, kad bērniņš būs piedzimis, jo bērna nolaupīšanas risks ir milzīgs.

Princeses Keitas Midltones galvenais apsargs, kurš bija arī princeses Diānas un viņas dēlu apsargs, uzsver, ka, lai arī šobrīd liekas, ka ir nepieciešama papildus uzmanība un apsardze jaunajai māmiņai, vislielākās problēmas sāksies pēc bērna piedzimšanas, jo bērnu nolaupīšanas, it īpaši augstdzimušo, ir sasniegusi augstāko līmeni pēdējo divdesmit gadu laikā.

"Laikā, kad princese Diāna bija dzīva un zēni vēl mazi, mums nebija problēmu iziet publiskās pastaigās vai ceļot un citādi atpūsties. Tajā laikā lielākās galvas sāpes sagādāja dzeltena prese, taču par šiem divdesmit gadiem pasaule ir tā izmainījusies, ka mūsu drošības dienests būs spiests piesaistīts vairākus simtus papildus apsargus, kas, iespējams, izmaksās vairākus miljonus mārciņas," stāsta galvenais apsargs Kens Varfs.


Написать комментарий