Šokējoši: Ķīnietes baro ar krūti turīgus vīriešus

foto: PantherMedia
foto: PantherMedia

Ķīnas personālaģentūras sākušas publicēt darba sludinājumus jaunām sievietēm, kuras ir zaudējušas mazuļus un nezina ko darīt ar pienu, raksta ārvalstu prese.

Piedāvātais darbs ietver visnotaļ pieaugušu un turīgu cilvēku barošanu ar krūti, kas par to ir gatavi maksāt 2000 - 3000 ASV dolārus mēnesī.

Izrādās, turīgi Seņžeņas un citu Dienvidķīnas iedzīvotāji teju masveidā vēlas atgriezties bērnībā pēc tam, kad vietējās avīzēs tika publicēti sludinājumi par to, ka sieviešu piens palīdz cīnīties ar stresu un nostiprināt veselību.

"Daži no mūsu klientiem zīdītājas iemitina savās mājās, lai vienmēr pie rokas būtu svaigs piens. Klienti var dzert pienu tieši no krūts, taču tie, kam tas nešķiet ērti, protams, var izmantot piena sūknīšus," avīzei "Southern Metropolis Daily" paziņoja kompānijas "Xinxinyu Household Service Company" pārstāvis Lins Juns.

Sievietes piena popularitāti avīzei apstiprināja arī viens no kompānijas klientiem: "Daudzi mani paziņas dzer sieviešu pienu, iztērēt desmit vai divesmit tūkstošus juaņu zīdītājas algošanai - tas nav nekas neparasts."


Написать комментарий