Aktrise Vaļicka vairs nemēģina sargāt bērnus no traumām

foto: F64
foto: F64

Šonedēļ pie tirdzniecības centra «Spice Home» tika atklāta skrituļslidošanas skola, kuru apmeklēja arī virkne sabiedrībā zināmu dāmu ar savām atvasēm.

Skrituļošanas ziņā pārliecinošākā izskatījās Zane Vaļicka-Pētersone, kura šoreiz slidot devās kopā ar astoņus gadus veco meitu Ievu.

Aktrisei Zanei Vaļickai-Pētersonei skrituļslidas saistoties ar romantiskiem brīžiem, kas pavadīti kopā ar vīru – tieši vīrs, savulaik būdams amatieru līgas hokejists, iemācījis viņu skrituļot. «Mums abiem tā ir kā nesteidzīgi romantiska pastaiga. Divatā, nekur nesteidzoties, ar skrituļslidām kājās,» pastāstīja aktrise. Arī aktrises vecākais dēls Eduards ir aktīvās dzīves piekritējs. Taču šoreiz puisim nācās noskatīties no malas, kā mamma un mazā māsiņa skrituļo. «Viņš ir pievērsies «BMX» braukšanai un šogad jau divas reizes salauza roku. Tāpēc dēls šodien lai ir saudzējošā režīmā un mūs vēro no malas. Man kā mammai ir šausmīgi sāpīgi noskatīties, kā meita krīt vai dēls sasitas. Tomēr tā ir viņu dzīve, un es saprotu, ka no visām sāpēm es savus bērnus nekad nepasargāšu. Un visas šīs aktivitātes viņiem sagādā prieku. Es nevarētu ierobežot bērnu brīvību, lai tikai pašai nebūtu jāpārdzīvo,» skaidroja Vaļicka.


Написать комментарий