J.Lāčplēša savulaik ieceltais DzKSU vadītājs varētu tikt atlaists

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domē notikušās kārtējās preses konferences gaitā tapa zināms, ka pēc deputāta Vladislava Bojaruna iniciatīvas tuvākajā laikā notiks konference, kuras gaitā, pēc pilsētas mēra Jāņa Lāčplēša domām, kļūs skaidrs, vai iedzīvotāji ir apmierināti ar DzKSU sniegtajiem pakalpojumiem.

Piedalīties konferencē tiks aicināti iedzīvotāji, māju vecākie, nomnieki un uzņēmuma vadība, tās gaitā tiek apspriestas ar DzKSU darbu saistītas problēmas. „Manuprāt, daudz kas kļūs skaidrs. Rīkosimies, lai uzlabotu situāciju, lai iedzīvotāji būtu apmierināti ar DzKSU sniegtajiem pakalpojumiem”, atzīmēja mērs.

Atbildot uz jautājumu, vai tas nozīmē, ka varētu mainīties DzKSU vadība, J.Lāčplēsis atzīmēja, ka tas neesot izslēgts, ja iedzīvotāji nav apmierināti ar uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem. „Ir iemesls veikt izmaiņas, ja pirms veiktā audita ir informācija par līgumiem, kuri tika noslēgti, pārkāpjot likumdošanu. Kad uz galda būs visi dokumenti, tiks pieņemts lēmums”, paziņoja pilsētas mērs.

Jāatzīmē, ka pašreizējais DzKSU vadītājs Andris Švirksts šajā amatā tika iecelts 2010.gada decembrī, kad pilsētas mērs bija J.Lāčplēsis. Komentējot augstākminēto, mērs atzīmēja: „Vai tas nozīmē, ka viņam ir tiesības kļūdīties? Viņam jāstrādā atbilstoši likumdošanai”.


Написать комментарий