Tiek plānota Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes ēkas un katlu mājas rekonstrukcija

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada 8.jūlijā Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā pieejama informācija liecina, ka Daugavpils novada dome ir izsludinājusi atklātu konkursu par Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes ēkas, katlu mājas, ārējo un iekšējo inženiertīklu rekonstrukciju, kā arī palīgēkas būvniecību un labiekārtošanas darbu veikšanu, kas varētu izmaksāt 948 000 latus bez PVN.

Konkursa nolikumā norādīts, ka būvdarbi tiks veikti divās kārtās, konkursa uzvarētājiem tos vajadzēs veikt 11 mēnešos, ieskaitot tehnoloģisko pārtraukumu. Rekonstrukcijas 1.kārtas ietvaros tiek plānots uzcelt palīgēku, veikt Naujenes pirmsskolas izglītības iestādē iekšējos būvdarbus, iegādāties mēbeles un aprīkojumu, veikt iekšējo inženiertīklu rekonstrukciju un teritorijas labiekārtošanu. 2.kārtas ietvaros tiks turpināti pirmsskolas iestādes ēkas un katlu mājas remontdarbi.

Jāatzīmē, ka konkursa nolikumā atrunāts, ka rekonstrukcijas process jāveic paralēli mācību procesam, un tie nedrīkst viens otram traucēt.

Jāpiebilst, ka ieinteresēto piegādātāju sanāksme un objekta apskate notiks 2013.gadā 16.jūlijā plkst.14.00. Objekta adrese: Alejas iela 2, Krauja, Naujenes pagasts. Pretendentu piedāvājumi iesniedzami Daugavpils novada domē līdz šī gada 8.augustam plkst.11:00.


Написать комментарий