'Toyota GT-86' speciālā versija Gudvudas 'Ātruma festivālam'

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Kompānija "Toyota" izstrādājusi sportiskās kupejas "GT-86" jaunu speciālo versiju "TRD Griffon", kas paredzēts braukšanai pa sacīkšu trasi.

Unikālais automobilis plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīts drīzumā notiekošajā Gudvudas "Ātruma festivālā", Lielbritānijā. Taisnības labad jāatzīmē, ka "Toyota GT-86 TRD Griffon" modifikācija tika pirmo reizi tika prezentēta Tokijas autoizstādē šāgada sākumā. Gudvudas festivālam paredzētais automobilis atšķiras vien ar dažiem eksterjera dizaina elementiem, piemēram, riteņu diskiem un papildus ventilācijas atverēm priekšējos spārnos.

Visādi citādi Tokijas autoizstādes un Gudvudas festivāla prototips ir vienāds. Šim automobilim ir oglekļa šķiedras buferi, durvis, spārni, motora un bagāžnieka pārsegs, kā arī polikarbonāta logu stikli. Vēl šis spēkrats no standarta modeļa atšķiras ar citādu balstiekārtas regulējumu un citādu manuālo pārnesumkārbu, kā arī spēcīgākām bremzēm un atvieglinātu salonu.

Motors gan ir tāds pats kā standarta "Toyota GT-86" – divu litru atmosfēriskais benzīna dzinējs ar 200 zirgspēku jaudu. "TRD Griffon" modifikācijas dinamiskie raksturlielumi netiek atklāti.


Написать комментарий