Policija atsavina dažādas narkotiskas vielas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizvadītas nedēļas nogalē LRP Kriminālpolicijas biroja darbinieki sadarbībā ar Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbiniekiem, veica operatīvus meklēšanas pasākumus vērstus pret narkotisko un psihotropo vielu nelikumīgu apriti

Operatīvā darba rezultātā vienā no Daugavpils pilsētas mikrorajoniem tika aizturēts 1977.gadā dzimis vīrietis, pie kura automašīnā, kā arī dzīvesvietā policijas darbinieki atraduši un atsavinājuši dažāda veida narkotiskās vielas – kopumā 20 gramus metamfetamīna un 50 gramus marihuānas. Aizturētais jau agrāk nonācis policijas redzeslokā par analoģiskā rakstura noziegumiem. Uzsākts kriminālprocess, izmeklēšana turpinās.

Tāpat operatīvo pasākumu ietvaros policija pārbaudīja tā saucamo „legālo narkotiku” pārdošanas vietu Daugavpilī, kā rezultātā kopumā tika izņemti 155 grami nezināmās izcelsmes augu valsts vielu maisījumu. Minētais vielai tika nozīmēta ekspertīze, lai noskaidrotu vai tā satur aizliegtās narkotiskās vai psihotropās vielas, kas būtu iekļautas LR aizliegto vielu sarakstā.

6.jūlijā ap 8:00 Ilūkstes novada Pilskalnes pagastā notika divu smagu automašīnu sadursme – 1975.gadā dzimis Lietuvas pilsonis, braucot ar smago Renault, krustojumā nepalaida pa galveno ceļu braucošo Skania, kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā aizdegās abas automašīnas. Negadījumā cieta abi vīrieši un bija nogādāti slimnīcā.

8.jūlija vakarā Viļakas novada Kupravas pagastā nobraucot no ceļa apgāzās automašīna Audi, kā rezultātā cieta tās pasažieris, 1984.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma automašīnas vadītājs no notikuma vietas aizgāja, bet cietušais smagā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā. Pēc neilga laika policija noskaidroja un aizturēja transportlīdzekļa vadītāju, 1984.gadā dzimušo vīrieti. Uzsākts kriminālprocess, notiek visu negadījuma apstākļu izmeklēšana.


Написать комментарий