Daugavpils novadā notiks Lauksaimnieku diena

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

16.jūlijā plkst.11:00 Višķu estrādē notiks Lauksaimnieku diena, kurā piedalīsies arodskolu pārstāvji, uzņēmēji un lauksaimnieki.

Lauksaimnieku apvienības priekšsēdētājs Maigurs Krievāns un viens no pasākuma rīkotājiem paziņoja portālam Gorod.lv, ka Lauksaimnieku diena būs informatīvi izklaidējošs pasākums, kurā zemnieku saimniecību īpašnieki un viņu ģimenes varēs labi atpūsties, piedalīties dažādos konkursos un atrakcijās, iepazīties ar uzņēmējiem, kuru ražotā produkcija atvieglo lauksaimnieku ikdienu.

Pēc M.Krievāna domām, Latvijā arodskolām netiek pievērsta pienācīga uzmanība, daudzi pat nezina par iespējām, kuras paveras pēc arodskolas beigšanas. Par profesionālās izglītības nepieciešamību liecina fakts, ka pat pieredzējušie lauksaimnieki dažreiz pieļauj kļūdas un cieš zaudējumus, tādēļ pasākuma gaitā arodskolu pārstāvji pastāstīs par jauninājumiem, kuri jāņem vērā lauksaimniekiem.

Lauksaimnieku dienas ietvaros jūs iegūsiet daudz jaunas informācijas, kontaktus un labus iespaidus, tādēļ visi interesenti nākamotrdien tiek aicināti uz Višķu estrādi.


Написать комментарий